InnoMax
A tudás nálunk növekszik

Az Invitel InnoMax Hűség Díj pályázati feltételrendszere

Az Invitel Távközlési Zrt. (2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10.) 2015-ben megújítja az InnoMax pályázatot, új kategória alapításával, melyben meglévő, hűséges ügyfeleit kívánja díjazni.

Az Invitel InnoMax Díjat (a továbbiakban: Díj) a szakmai zsűri azoknak a vállalkozásoknak, vállalatoknak és intézményeknek ítéli oda, amelyek az Invitel üzleti infokommunikációs megoldásaira támaszkodva, azokat innovatív módon felhasználva értek el üzleti sikereket, illetve 2014. január 1-jén már és 2015. április 1-jén még szerződésben állnak az Invitellel, benyújtott pályázatuk pedig egy már megvalósult, de 2013. január 1-nél nem régebbi fejlesztést mutat be.

A 2015-ös InnoMax Díj pályázási szakasza lezárult. Jövőre is számítunk a részvételére!

Pályázati feltételek:

A Díj odaítélése nyílt pályázat keretében zajlik. A Díjra mindazon vállalkozások, vállalatok, intézmények (gazdasági társaságok) pályázhatnak, amelyek megfelelnek az alábbi feltételeknek:

 • a Pályázó a pályázat benyújtásakor az Invitel előfizetője, az Invitel üzleti infokommunikációs megoldásaira támaszkodva készítette el fejlesztését;
 • a cég alkalmazottainak száma eléri az 5 főt (a társaság munkavégzésre jogosult tagjaival együtt), valamint
  • a Pályázó vállalati telekommunikációja korszerűsítése érdekében IT fejlesztéseket végzett (pl. internet-, telefon- és adatkommunikációs szolgáltatások, alkalmazások bevezetése, használata, fejlesztése stb.);
  • vagy olyan fejlesztést / beruházást végezett, amelyet saját gazdasági társasága életében hasznosnak és sikeresnek ítél meg (pl. ennek eredményeként javult a cég vállalatirányítási rendszere, üzleti versenyképessége, gazdasági, pénzügyi eredménye, a munkatársak közötti információk integráltsága, ügyfelei elégedettsége; hatékonyabbá vált a közös munka a cégen belül vagy az ügyfeleivel);
  • vagy olyan találmánnyal, új szolgáltatással, egyedi fejlesztéssel, megoldással jelent meg a piacon, amivel jelentős versenyelőnyre tett szert.

A pályázatot minden, a kiírásnak megfelelő intézmény, vagy gazdásai társaság benyújthatja, méret korlát nélkül.

 • A Pályázó a www.invitel.hu/innomax/innomax_huseg_jelentkezes címen elérhető rövid űrlap hiánytalan kitöltésével pályázhat. A Pályázó egyidejűleg több pályázatot is benyújthat, amennyiben a Pályázó gazdasági társaságnál 2013. január 1 - 2015. március 31. között több olyan fejlesztés is megvalósult, amelyeket érdemesnek tart a megmérettetésre.
 • A pályázat benyújtásának határideje: 2015. április 26. éjfél
 • A jelentkező mutassa be fejlesztése részvételi feltételek szerinti innovatív jellemzőit és az így elért eredményeit. A pályázatban kérjük megjeleníteni, hogy az Invitel szolgáltatásai milyen szerepet játszottak a sikerben.
 • A Pályázó a pályázat benyújtásával egyidejűleg hozzájárul ahhoz, hogy az Invitel a Pályázó gazdasági társaság olyan jellegű működéséről, amely összefügg a pályázatban bemutatott eredményeivel riportfilmet, interjút vagy fényképsorozatot készítsen, és azt a Díjjal, illetve szolgáltatásaival kapcsolatos kommunikációjában felhasználja.
 • Az InnoMax pályázaton indulhatnak azok a cégek is, akik az elmúlt évben is pályáztak az InnoMax Díjra, akár a régebbi, nem nyertes pályázat újbóli beadásával is.
 • A szakmai zsűri a részvételi feltételeknek mindenben megfelelő pályázatok közül kiválasztja azokat, amelyeket a benyújtott pályázat alapján érdemesnek tart a Díj elnyerésére. Adott esetben ezen pályázók képviselőit egy személyes beszélgetésre is meghívhatja.
 • A szakmai zsűri dönt a három kategória nyerteséről, melyet a 2015 tavaszán sorra kerülő díjátadó gálán hirdeti ki. A gálára előzetesen minden pályázó meghívást kap.
 • A pályázattal kapcsolatos eseményeket folyamatosan nyomon követhetik a www.invitel.hu/innomax honlapon.

A nyertesek díjazása

A kategória győztese

 • megkapja az „Invitel InnoMax Díj” emlékplakettjét;
 • korlátlan ideig jogosult az „Invitel InnoMax Díj” cím viselésére és annak feltüntetésére;
 • megjelenik a Díj ünnepélyes átadásán ahol a sajtó képviselőivel is lehetősége lesz találkozni;
 • neve és pályázatának rövid bemutatása megjelenik az Invitel üzleti megoldásaival kapcsolatos kiadványaiban, honlapján, sajtócikkeiben, egyéb kommunikációs anyagaiban.

A kategória nyertese a fentieken túl az alábbi anyagi jellegű nyereményben is részesül

 • Minden meglévő szolgáltatásán túl vásárolt, bármely új Invitel-szolgáltatás értékéből jóváírás, összesen 1.000.000 Ft+Áfa értékben
 • A fentiek mellett az Invitel a nyertes számára média megjelenési lehetőséget biztosít az InnoMax Díjjal kapcsolatos kommunikációja során.

A nyeremény igénybevételének feltételei

 • Kizárólag a nyertes gazdálkodó szervezet veheti igénybe a nyereményt, az harmadik félre nem ruházható át.
 • A nyereményben foglalt Invitel szolgáltatásokat a meglévőtől eltérő, új Invitel-szolgáltatás igénybevételére lehet felhasználni, a nyertes gazdálkodó szervezet által már igénybe vett Invitel-szolgáltatás kapcsán nem (pl. a nyeremény nem használható fel az Invitel és a nyertes között hatályban lévő szerződés kompenzációjaként).
 • A nyeremény csak a nyertes és az Invitel között az eredményhirdetést követően megkötött szerződés dátumától számított 12 hónapon belül, de legkésőbb 2016. augusztus 31-ig használható fel.

InnoMax tippek

Nézze meg az InnoMax tipplistát, amely gyakorlati segítséget nyújt Önnek egy sikeres pályázat benyújtásához!

Tovább

InnoApps tippek

Nézze meg az InnoApps tipplistát, amely gyakorlati segítséget nyújt Önnek egy sikeres pályázat benyújtásához!

Tovább
 
Invitel Zrt.
elérhetőségek

Kérem várjon!

A pályázati űrlapot sikeresen elmentette.
A jelentkezés folytatásához kattintson a linkre, amelyet az Ön által megadott email címre küldött levélben talál.