InnoMax
A tudás nálunk növekszik

Az Invitel még mindig keresi az innovatív vállalatokat! 2015-től már nem csak az Invitel ügyfelei, hanem valamennyi hazai vállalkozás pályázhat!

Új tartalom és új kategóriák az InnoMax Díjon!

A 2015-ös InnoMax Díj pályázási szakasza lezárult. Jövőre is számítunk a részvételére!InnoMax Díj Business kategória

Az Invitel a 2015-ös évben egy teljesen megújult InnoMax Díjjal várja a pályázni kívánó vállalatokat, intézményeket.

„Az ötlet nem elég!” – idén ezzel a szlogennel várunk minden olyan vállalati, intézményi pályázatot, mely valamilyen – eddig még meg nem valósított innovatív ötletet, fejlesztést, tervet tartalmaz. Az ötlethez az Invitel szakértő partnerként ICT szolgáltatásai és szakmai tudását nyújtja segítségül.

A pályázati kategóriákat idén minden Magyarország területén működő vállalat számára kinyitjuk, legyen az már az Invitel meglévő vagy leendő ügyfele!

Nyeremények:

  • Az I. kategória (5-19 fős vállalat) nyertesének részére új Invitel ICT szolgáltatás értékéből történő jóváírás, összesen 500.000 Ft értékben.
  • A II. kategória (20-69 fős vállalat) nyertesének részére új Invitel ICT szolgáltatás értékéből történő jóváírás, összesen 1.000.000 Ft értékben
  • A III. kategória (70 fő feletti foglalkoztatottal rendelkező vállalat) nyertesének részére új Invitel ICT szolgáltatás értékéből történő jóváírás, összesen 2.000.000 Ft értékben
  • Kategóriától függetlenül, az Invitel minden nyertest VIP ügyfélként kezel a továbbiakban
  • Kategóriától függetlenül egyszeri,3 órányi konzultációs, tanácsadói szakmai tudáscsomagot biztosít a nyertes számára
  • A fentieken felül az Invitel minden nyertes számára megjelenési lehetőséget biztosít az InnoMax Díjjal kapcsolatos kommunikációja során.

Tovább a pályázati kiírásraInvitel Hűség Díj

2015-ben az Invitel új díj alapításával szeretné díjazni meglévő ügyfeleit és azok már megvalósított innovatív fejlesztéseit. Így egy különdíjat is odaítél, melynek nyertesét a zsűri azon pályázók közül választja ki, amelyek az Invitel üzleti infokommunikációs megoldásaira támaszkodva, azokat innovatív módon felhasználva értek el üzleti sikereket, illetve 2014. január 1-jén már és 2015. április 1-jén még szerződésben állnak az Invitellel.

Nyeremények:

  • Vállalati mérettől függetlenül az Invitel Hűség Díj nyertesének részére új Invitel ICT szolgáltatás értékéből történő jóváírás, összesen 1.000.000 Ft értékben

Tovább a pályázati kiírásraInnoMax Díj nonprofit és civil kategória

A tavalyi évhez hasonlóan a nonprofit és civil szféra intézményei külön kategóriában indulhatnak az Invitel InnoMax Díjon. 2015-ben is várjuk a még meg nem valósított fejlesztésekkel, projektötletekkel pályázókat. A nyertes szervezetek 500.000 forint értékben nyerhetnek Invitel szolgáltatásokat, amelyet a pályázatban bemutatott projekt megvalósításához használhatnak fel.

Tovább a pályázati kiírásraA pályázati űrlap kitöltése maximum 10 percet vesz igénybe.

Pályázzon bátran, itt csak nyerni lehet!

A pályázat beküldésének határideje: 2015. április 26.InnoMax tippek

Nézze meg az InnoMax tipplistát, amely gyakorlati segítséget nyújt Önnek egy sikeres pályázat benyújtásához!

Tovább

InnoApps tippek

Nézze meg az InnoApps tipplistát, amely gyakorlati segítséget nyújt Önnek egy sikeres pályázat benyújtásához!

Tovább
 
Invitel Zrt.
elérhetőségek

Kérem várjon!

A pályázati űrlapot sikeresen elmentette.
A jelentkezés folytatásához kattintson a linkre, amelyet az Ön által megadott email címre küldött levélben talál.