InnoMax
A tudás nálunk növekszik

Küldetés

Az Invitel azzal a céllal hozta létre az InnoMax Díjat, hogy támogassa a hazai vállalatok innovációs törekvéseit, és felhívja a figyelmet e cégek fejlesztéseire és erőfeszítéseire. Az elmúlt években számos, már megvalósult fejlesztést díjazott a szakmai zsűri. A 2015. év során a pályázat alapjaiban kerül megújításra, hiszen ezentúl nem csak Invitel ügyfelektől várjuk a pályázatokat.

A 2010-ben alapított InnoApps Díj a legtehetségesebb fiatal „fejlesztők” számára biztosít teret tehetségük megmutatásához, és persze forrást további ötleteik megvalósításához.

Részletek

A 2015. InnoMax Díjátadó nyertesei

Képek az idei gáláról

Minden ami InnoMax

A zsűri

Gerlei Gyöngyvér

Gerlei Gyöngyvér

Az Invitel vállalati értékesítési igazgatója

Erős Antónia

Erős Antónia

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója, az RTL Híradó műsorvezetője

Krisán László

Krisán László

A KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója

Papp Péter

Papp Péter

A kancellar.hu elnöke

Dr. Peredy Zoltán

Dr. Peredy Zoltán

Vegyészmérnök, egyetemi doktor, a Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezető-helyettese

Invitel InnoMax Díj

Az Invitel 2010-ben azzal a céllal hozta létre az InnoMax Díjat, hogy felhívja a figyelmet a kreatív, innovatív, és a gyorsan változó piaci körülmények között is helytálló cégekre. Másképpen fogalmazva: teret és lehetőséget adjon a fejlődni képes vállalatoknak, hogy megmutassák magukat a szélesebb közvéleménynek, és persze azért is, hogy értékes díjakat nyerjenek.

2014-től a díjazott vállalkozások köre új kategóriával bővült: immár a nonprofit és civil szféra intézményei is pályázhatnak projektötleteikkel. E szervezetek számára sokszor igazán kevés segítség kell, hogy egy-egy jó és hasznos ötletet megvalósíthassanak. Az Invitel ehhez nyújt segítséget szolgáltatások és know-how formájában.

Az innovatív vállalkozások mellett az Invitel keresi a legtehetségesebb fiatal „fejlesztőket” is. Nekik szól az InnoApps Díj, amelyben saját alkalmazást fejlesztő fiatalok vehetnek részt, teret kapva tehetségük megmutatásához, és forrást további ötleteik megvalósításához. A tavalyi év újdonsága, hogy megnyílt a pályázat azok számára is, akik már elhagyták az iskolapadot, vagy nem vesznek részt iskolarendszerű képzésben; a versenyben való részvétel egyetlen korlátja, ha a jelentkező betöltötte 30. életévét.

Örömmel tölt el mindannyiunkat, hogy a 2015-ös évben ismét megújult az InnoMax Díj: a legfontosabb változás, hogy immár nemcsak az Invitel ügyfelei, hanem valamennyi hazai vállalkozás részese lehet a programnak. Idén minden olyan magyarországi székhelyű cég, kisvállalkozás vagy nagyvállalat jelentkezését is vártuk, amely infokommunikációs fejlesztéseit szerette volna megmérettetni az InnoMax versenyen. A hazai cégek a már ismert három kategóriában indulhattak, de természetesen külön gondoltunk a már évek óta hűséges ügyfeleinkre is: pályázataikat külön kategóriában díjaztuk.

Az idei pályázat másik örömteli újítása, hogy bevezettük az InnoSchool kategóriát, amelyben a hazai általános és középiskolák indulhattak innovációs elképzeléseikkel. A legkiválóbb ötletekkel jelentkező iskolákat értékes szolgáltatásokkal díjaztuk.

Az InnoMax kezdeményezés az évek alatt üzleti klubbá nőtte ki magát, ahol az Invitel vállalati ügyfelei év közben is találkozhatnak, eszmét cserélhetnek, miközben természetesen továbbra is pályázhatnak az InnoMax Díj elnyerésére.

Tovább az InnoMax Díj oldalra

Tovább az InnoApps oldalra

Tovább az InnoSchool Díj oldalra

Tovább az InnoMax Klub oldalra

 
Invitel Zrt.
elérhetőségek

Kérem várjon!

A pályázati űrlapot sikeresen elmentette.
A jelentkezés folytatásához kattintson a linkre, amelyet az Ön által megadott email címre küldött levélben talál.